Προσφέρουν ταξίδια... στη φλεγόμενη Αίγυπτο!

4 Φεβρουαρίου 2011

Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί...


Δύο από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Βρετανίας πολλαπλασίασαν τα πακέτα προσφορών για διακοπές στη «φλεγόμενη» Αίγυπτο, παρά τα εκτεταμένα επεισόδια και τους εκατοντάδες νεκρούς. Ωστόσο, οι εταιρείες Tui Travel και Thomas Cook, περιόρισαν τις προσφορές τους στα δημοφιλή θέρετρα στην Ερυθρά Θάλασσα, τα οποία φαίνεται πως βρίσκονται στο απυρόβλητο της κρίσης που κλυδωνίζει την υπόλοιπη χώρα.

«Η Αίγυπτος διαθέτει όλα τα στοιχεία για υπέροχες διακοπές της τελευταίας στιγμής», τονίζεται στην ιστοσελίδα του Τhomas Cook, δίπλα στις άλλες προσφορές για διακοπές στις Βαλεαρίδες και την Τουρκία.

Το πρακτορείο αυτό προτείνει έναντι 295 λιρών (340 ευρώ) το άτομο ένα πακέτο που περιλαμβάνει επταήμερη διαμονή σε κατάλυμα τεσσάρων αστέρων στις όχθες της Ερυθράς Θάλασσας. Η αναχώρηση προβλέπεται για την Παρασκευή από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Για 89 λίρες (104 ευρώ), ο ανταγωνιστής του Tui Travel προτείνει πολλές πτήσεις με προορισμό το Σαρμ ελ Σέιχ, με αναχώρηση από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ, του Νόργουϊτς και του Γκάτγουϊκ στο Λονδίνο.

Περίπου 15 πτήσεις έχουν προγραμματισθεί έως τα τέλη της εβδομάδος. Τα πακέτα κατά τα φαινόμενα έχουν γίνει ανάρπαστα, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, σήμερα δεν απομένουν παρά μόνον επτά θέσεις στο αεροσκάφος που αναχωρεί αύριο από το Κάιρο και μόνον τρεις για την πτήση της Πέμπτης από το Λίντς για το Σαρμ ελ Σέιχ.

Απαντώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος του Tui υπογραμμίζει πως το γραφείο έχει συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του Φόρεϊν Όφις, που συμβουλεύει να αποφεύγονται προορισμοί όπως το Κάιρο, η Αλεξάνδρεια, ή το Σουέζ, αλλά δεν ζητεί από τους Βρετανούς να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Έτσι, οι πτήσεις του Thomas Cook για το Κάιρο και το Λούξορ ναι μεν έχουν ανασταλεί, αλλά «το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά» για ό,τι αφορά τα παραθεριστικά θέρετρα στην Ερυθρά Θάλασσα, τα οποία φαίνεται να «λειτουργούν αυτόνομα, ξεχωριστά από την υπόλοιπη Αίγυπτο», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.


newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...