(20)11 ταξίδια σε πασχαλινό πακέτο

1 Απριλίου 2011


Συγκεντρώσαμε έντεκα από τα καλύτερα τέτοια πακέτα, για να κάνετε Πάσχα στην Ευρώπη και τα πέριξ της, χωρίς να χρειαστεί να οργανώσετε τίποτα –αυτό είναι ένα ακόμη συν των ταξιδιωτικών πακέτων. 

Παρίσι: Μία από τις καλύτερες πασχαλινές προσφορές είναι αυτή του BMI Travel: τέσσερις μέρες στο Παρίσι, διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, ξεναγήσεις στα ανάκτορα των Βερσαλλιών, εκδρομή στην Disneyland και κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, στην τιμή των 470 ευρώ, συν 135 ευρώ για τους φόρους των αεροδρομίων. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε το πακέτο διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει μόνο αεροπορικά εισιτήρια με την Air France και διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό, και το οποίο ξεκινά από 395 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις, η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 23 Απριλίου. 

Πράγα: Πάσχα στους παραμυθένιους πύργους προτείνει το LG Travel, το δελεαστικότατο πακέτο του οποίου περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό, ξενάγηση στην πόλη και εκδρομές στο Κάρλοβι Βάρι και την Δρέσδη, στην τιμή των 365 ευρώ κατ’ άτομο, χωρίς τους φόρους αεροδρομίων.  

Κωνσταντινούπολη: Το Versus Travel φέρνει τον απόλυτο πασχαλινό προορισμό… λίγο πιο κοντά, με ένα πακέτο που περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με πρωινό, εισιτήρια με Olympic Air ή Aegean, αναστάσιμο δείπνο, κρουαζιέρα στον Βόσπορο και ξεναγήσεις στο Πατριαρχείο, τα Πριγκιποννήσια και τα κυριότερα αξιοθέατα της Πόλης. Οι τιμές ξεκινούν από 540 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 124 ευρώ για τους φόρους αεροδρομίων. Αναχώρηση στις 22 Απριλίου. 

Βαρκελώνη: Τι θα λέγατε για βόλτες με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, επίσκεψη στο σπίτι του Dali, εξαίσια κουζίνα και άρωμα... θαλασσινό; Το 24 Hours ετοίμασε ένα δελαστικό πενθήμερο πακέτο για Βαρκελώνη, το οποίο περιλαμβάνει εισιτήρια με Air Europa, διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο με πρωινό, μεταφορές και ξεναγήσεις και ημερήσια εκδρομή στο Figueres, όπου βρίσκεται το σπίτι – μουσείο του Salvador Dali. Η τιμή του είναι 495 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 115 ευρώ για τους φόρους αεροδρομίων. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 22 Απριλίου. 

Ρώμη: Πάσχα στο Βατικανό έχετε κάνει; Το πακέτο του IQ Holidays περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό στη Ρώμη, αεροπορικά εισιτήρια Alitalia, ξενάγηση στην πόλη και το Βατικανό, αναστάσιμη ακολουθία σε ορθόδοξη εκκλησία για να τηρήσετε και το έθιμο, στην τιμή των 569 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 115 ευρώ για τους φόρους αεροδρομίων. Αναχώρηση στις 22 Απριλίου.  

Λονδίνο: Αν πάλι βαρεθήκατε τα έθιμα και θέλετε απλώς να εκμεταλλευτείτε το τετραήμερό σας για shopping και βόλτες σε μια από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ευρώπης, τότε το πακέτο του Ginis Travel για το Λονδίνο είναι για εσάς. Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αναχωρήσεων (οι οποίες πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 16 Απριλίου μέχρι και την δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα) και επιλέξτε ανάμεσα στο οικονομικό πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια British Airways και διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο με πρωινό στην τιμή των 548 ευρώ, ή τα πακέτα που περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στην πόλη και κρουαζιέρα στον Τάμεση, τα οποία ξεκινούν από 598 ευρώ κατ’ άτομο. Και στις δύο περιπτώσεις, υπολογίστε 130€ επιπλέον για τους φόρους αεροδρομίων. 

Ντουμπάι: Σκέφτεστε κάτι εξωτικό; Πενθήμερο ή εξαήμερο Πάσχα στο Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι και το νησάκι Yas, με ξεναγήσεις και σαφάρι, προτείνει το Manessis Travel. Το πακέτο κοστίζει 580 ή 625 ευρώ –αναλόγως το ξενοδοχείο που θα επιλέξετε– συν 160 ευρώ για τους φόρους των αεροδρομίων. Περιλαμβάνει εισιτήρια με την Emirates, διαμονή σε ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων με πρωινό, τρία γεύματα, μεταφορές και ξεναγήσεις. Οι αναχωρήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 21, τις 22 και τις 23 Απριλίου.  

Μάλτα: Πάσχα με βουτιές στο Νησί των Ιπποτών, την εξωτική αλλά κοντινή Μάλτα, προτείνει το Seretis Travel. Το τετραήμερο πακέτο ξεκινά από 400 ευρώκατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (συν 105 ευρώ για τους φόρους των αεροδρομίων) και περιλαμβάνει εισιτήρια με την Air Malta, ξενοδοχεία 3 αστέρων, ξεναγήσεις και επισκέψεις στη Μεντίνα και την Ραμπάτ και μίνι κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 22 Απριλίου.  

Νίκαια: Κοσμοπολίτικο Πάσχα στην Κυανή Ακτή σε τιμές που ξεκινούν από 495 ευρώ κατ’ άτομο. Το οικονομικό πακέτο του Imagination Travel τα έχει όλα: και τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων με πρωινό, και πτήσεις charter, και ξεναγήσεις στις Κάννες, το Σαν Ρέμο και το Μονακό, και προαιρετικές εκδρομές στο Μόντε Κάρλο και τα χωριά της Προβηγκίας. Αναχώρηση στις 21 Απριλίου. 

Άμστερνταμ: Κανάλια, γεφυράκια, μουσεία, ποδήλατα, coffee shops… Με μια λέξη, Άμστερνταμ. Το πακέτο του Ταξιδεύω.gr περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, αεροπορικά εισιτήρια με Olympic Air ή KLM, εκδρομές και ξεναγήσεις, και δώρο την κρουαζιέρα στα κανάλια, σε τιμές που ξεκινούν από 589 ευρώ κατ’ άτομο, συν 130€ για τους φόρους αεροδρομίων. Αναχωρήσεις πραγματοποιούνται στις 21 και 22 Απριλίου. 

Λισσαβώνα: Ένα πενθήμερο πασχαλινό πακέτο για τη Λισσαβώνα ετοίμασε το Nordix Travel, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων με πρωινό, ξεναγήσεις στην πόλη και εκδρομές στα περίχωρα, και αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό, στην τιμή των 665 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν περί τα 140 ευρώ για τους φόρους των αεροδρομίων. Αναχωρήσεις πραγματοποιούνται στις 21, 22 και 23 Απριλίου. 

  • To post δεν είναι διαφημιστικό είναι ενημερωτικό
pigi: in2life

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...