TIPS & SOS ΓΙΑ ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

21 Ιουνίου 2011


Σας αποκαλύπτουμε τι πρέπει να προσέξετε προγραμματίζοντας τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές:


Διακοπές τον Αύγουστο;;;; Άπαπαπαπαπαπαπα! Η εμπειρία δείχνει ότι οι ξενοδόχοι μειώνουν ακόμα και στο μισό τις τιμές των δωματίων τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβρη. Προτιμήστε μια μικρή απόδραση κάποιο Σαβ/κο του Αυγούστου και όχι τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Προτίμησε το αεροπλάνο και όχι το....αυτοκίνητο. Η τριπλέτα "ακτοπλοϊκά-διόδια-βενζίνες" τσουρουφλίζει χειρότερα απ' ότι ο μεσημεριανός καλοκαιριάτικος ήλιος.


Νοίκιασε αυτοκίνητο. Οι τιμές έχουν πέσει πλέον από 20-25 ευρώ τη μέρα για εβδομαδιαία ενοικίαση. Ή νοίκιασε μηχανάκι αντί για αυτοκίνητο. Οικονομικό, πρακτικό και άκρως καλοκαιρινό. 

Όχι στα φθηνά αεροπορικά των "προσφορών". Τα φθηνά αυτά εισιτήρια δεν μπορούν να δεχτούν αλλαγή ημερομηνιών, οπότε μια ενδεχόμενη αλλαγή πλάνων στις διακοπές σου θα αποτελέσει χάσιμο χρημάτων. Προτίμησε εισητήρια της επόμενης κλίμακας (Semi-Flex) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Προτίμησε πρωινές πτήσεις γιατί είναι ως συνήθως φθηνότερες.

Προτίμησε τα μέρη που έχουν μείωση τουριστικής κίνησης από γκρούπ του εξωτερικού. Εκεί οι ξενοδόχοι θα αναγκαστούν να κλείσουν μεμονωμένα τα δωμάτιά τους σε Έλληνες και προφανώς σε χαμηλότερες τιμές.

Επέκτεινε τη διάρκεια των διακοπών σου. Άλλες τιμές θα σου κάνουν για 3 διανυκτερεύσεις και άλλη για 7-8.

Κυνήγησε τις προσφορές των ξενοδοχείων μέσω internet. Ψάξε και βρες πακέτα All Inclusive. Σε αυτά έχεις ενιαία τιμή για ότι φας και πιείς μέσα στο ξενοδοχείο.

Προτίμησε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχουν και κουζίνα. Με το μαγείρεμα θα εξοικονομήσεις αρκετά. Απλά θα βαρεθείς να κάνεις μακαρόνια...

ΠΑΖΑΡΙ - ΠΑΖΑΡΙ - ΠΑΖΑΡΙ . Οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο μεν τουρίστας δεν έχει την οικονομική άνεση που είχε, οι δε ξενοδόχοι ξέρουν ότι φέτος θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος και ουκ ολίγοι θα ρίξουν μαύρο δάκρυ. Εάν ντρέπεσαι να κάνεις το παζάρι τηλεφωνικώς, μπορείς να το κάνεις στο internet. Ένα πρωτότυπο site έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και ιδιαίτερα επιχειρηματίες στο εξωτερικό που θέλουν να επενδύσουν στην ιδέα. Το www.socialtourism.gr εμπνευσμένο από Έλληνα φοιτητή προσφέρει ένα μοναδικό διαδικτυακό παζάρι διακοπών.

Επισκεφθείτε το και παζαρέψτε τις φετινές σας διακοπές προς ώφελος δικό σας και προς ώφελος του ξενοδόχου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...