ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ

5 Δεκεμβρίου 2010


Όσοι ταξιδεύετε συχνά μόνοι αεροπορικώς και κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας. Υπάρχουν ώρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας που απλά δεν περνάνε με τίποτα... Δείτε τι πρέπει να έχετε μαζί σας πριν φύγετε για ένα ακόμη μοναχικό επαγγελματικό ταξίδι και ξεχάστε τις βαρετές ώρες μέχρι να προσγειωθείτε.
  • Fly with me…
Ένα από τα χειρότερα πράγματα όταν ταξιδεύει κανείς μόνος είναι η… μοναξιά της πτήσης, κυρίως όταν πρόκειται για πολύωρο ταξίδι. Σίγουρα, θα απασχοληθείτε κάποια ώρα διαβάζοντας τις εφημερίδες ή το περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας που θα σας μοιράσουν οι αεροσυνοδοί ενώ ο χρόνος θα κυλήσει ευχάριστα και κατά τη διάρκεια του φαγητού. Τι γίνεται όμως μετά; Για να μην φτάσετε σε τέτοιο σημείο… απελπισίας ώστε να διαβάζετε μέχρι και το έντυπο που αναγράφει πως θα βάλετε τη μάσκα οξυγόνου ή που βρίσκεται το σωσίβιο, φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα αξιόλογο βιβλίο, περιοδικά ή το mp3 σας. Η πτήση θα σας φανεί παιχνιδάκι αν απορροφηθείτε στις σελίδες ενός λογοτεχνικού βιβλίου ή αν «χαθείτε» στις αγαπημένες σας μελωδίες…  • Η τεχνολογία πάνω από τα σύννεφα!
Είναι μικρά, ελαφριά, απολύτως φορητά και κυρίως δεν κοστίζουν μια περιουσία! Ο λόγος για τα netbooks που θα σας κρατήσουν πολύτιμη συντροφιά στο μεγαλύτερο μέρος της πτήσης (πέρα από την απογείωση και την προσγείωση που επιβάλλεται να είναι κλειστά για τυχόν παρεμβολές). Περάστε ευχάριστα το χρόνο σας ολοκληρώνοντας σημαντικές εργασίες που είχατε παραμελήσει, «χαζεύοντας» φωτογραφίες ή ακόμη και… σερφάροντας αν η αεροπορική που επιλέξατε υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα.  • Sky cinema!
Πόσες φορές δεν έχετε υποχρεωθεί απλά και μόνο από… υπερβολική δόση ανίας να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό τις οθόνες του αεροσκάφους που δείχνουν την ακριβή διαδρομή του, τα χιλιόμετρα και τη θερμοκρασία; Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από τον χαμένο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Εφοδιαστείτε επομένως με τα μικρά, φορητά dvd players που κυκλοφορούν στην αγορά και απολαύστε αγαπημένες σειρές και ταινίες –αλλά αποφύγετε συγκεκριμένες, όπως π.χ. το «Lost», που αναφέρεται στους επιζώντες μιας αεροπορικής τραγωδίας…  • Ώρα για ύπνο...
Και αν ακόμη έχετε μπροστά σας 4-5 ώρες πτήσης, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Διαβάστε έναν ταξιδιωτικό οδηγό της πόλης που πρόκειται να επισκεφθείτε (για να δείτε και δυο αξιοθέατα πέρα από το συνεδριακό κέντρο), προσπαθήστε να μάθετε βασικές λέξεις στην τοπική γλώσσα, λύστε σταυρόλεξα ή Sudoku ή προσπαθήστε να πιάσετε κουβέντα με το διπλανό σας. Τώρα αν μετά από όλα αυτά, ο προορισμός σας είναι ακόμα μακριά, τότε προσπαθήστε να… κοιμηθείτε. Aλλωστε, πόσες φορές θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε έναν υπνάκο εν ώρα εργασίας;0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...