Εξωτικά Χριστούγεννα: Ο Αϊ-Βασίλης φοράει μαγιό !!!!!

12 Δεκεμβρίου 2010


Κούβα

Χίλια χρώματα, ένας μύθος, οκτώ ημέρες γεμάτες σάλσα, βουτιές σε καταγάλανα, ζεστά νερά, εξερευνήσεις σε ιστορικές πόλεις και μνημεία και φυσιολατρικές εξορμήσεις σε καταπράσινα εθνικά πάρκα. Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι χιονισμένα;

  • Το πρακτορείο Sunways Travel διοργανώνει οκταήμερη εκδρομή σε Αβάνα, Σιενφουέγος, Βαραδέρο, Τρινιδάδ και Σάντα Κλάρα σε τιμές που ξεκινούν από 1.685 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για αναχωρήσεις στις 23/12 και από 1.765 ευρώ για αναχωρήσεις στις 29/12.



Ταϊλάνδη

Ειδυλλιακές ακτές με εξωτικά τιρκουάζ νερά, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, μεγαλοπρεπείς βουδιστικοί ναοί, έντονη νυχτερινή ζωή, εξαιρετική ασιατική κουζίνα, φιλόξενοι κάτοικοι και θετική ενέργεια – μέρος της τοπικής κουλτούρας και χαμηλό κόστος έχουν καταστήσει την Ταϊλάνδη αγαπημένο εξωτικό προορισμό των Ελλήνων. Η περίοδος των Χριστουγέννων θεωρείται –και εδώ– high season, αλλά αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα της επίσκεψής σας –η φιλοξενία των ντόπιων παραμένει απαράμιλλη ακόμη και όταν ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας από ανυπολόγιστα πλήθη τουριστών.

  • Η πρόταση του Sunways Travel σας προσφέρει, στην τιμή των 1.730 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινα δωμάτια ξενοδοχείων 4 αστέρων, 13 ημέρες στην Μπανγκόκ, το Πουκέτ και τη Σιγκαπούρη, με αναχώρηση στις 22/12.
Μπαλί

Αν έπρεπε να δώσουμε σε ένα μόνο μέρος του κόσμου τον τίτλο του εξωτικού, αυτό θα ήταν το Μπαλί. Με παράδοση ριζωμένη στους αιώνες, χαλαρό τρόπο ζωής που θυμίζει Καραϊβική, κρυστάλλινη θάλασσα, μοναδικά φυσικά τοπία, υπέροχη κουζίνα και έντονο φολκλόρ, το δημοφιλέστερο από τα νησιά της Ινδονησίας είναι ένας μικρός, επίγειος παράδεισος που θα σας κάνει να ξεχάσετε ποια ακριβώς περίοδο του χρόνου διανύουμε.

  • Από τις καλύτερες προτάσεις για να βρεθείτε στο Μπαλί είναι αυτή του 24 Hours Travel, που προσφέρει 10 ημέρες στην τιμή των 1395 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου 4 αστέρων.
Τυνησία


Με Ιστορία 3000 και πλέον χρόνων, επιρροές από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, ανατολίτικη κουλτούρα που συνυπάρχει αρμονικά με τους ”δυτικούς” ρυθμούς ανάπτυξης και την ανερχόμενη τουριστική βιομηχανία, η Τυνησία αποτελεί έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες προορισμούς –τόσο από πολιτισμικής όσο και από καθαρά ”τουριστικής” άποψης– ενώ έχει επάξια κερδίσει τον τίτλο της περισσότερο απελευθερωμένης – δυτικής στη νοοτροπία αραβικής χώρας. Έξτρα πλεονεκτήματα, η εγγύτητά της, που την καθιστά τον πλησιέστερο σε εμάς εξωτικό προορισμό και, βέβαια, οι χαμηλότατες τιμές της.

  • Οι καλύτερες προσφορές της αγοράς για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έρχονται από τα γραφεία Manessis και 24 Hours. Στο πρώτο, οι τιμές ξεκινούν από 595 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, ενώ στο δεύτερο ο «Γύρος των Οάσεων» διαρκεί 7 ημέρες και ξεκινά από 549 ευρώ ανά άτομο.


Το post  δεν είναι διαφημιστικό είναι ενημερωτικό
πηγή: in2life

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...