Ξεκινούν οι προετοιμασίες στο Ολυμπιακό Λονδίνο

11 Φεβρουαρίου 2011



Σκέφτεστε να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο αλλά ψάχνετε την ιδανική αφορμή; Κάντε λίγη υπομονή και συνδυάστε το ταξίδι σας με την παρακολούθηση κάποιου Ολυμπιακού αθλήματος το 2012.
Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 (LOCOG) ανακοίνωσε ήδη τις τιμές πώλησης των εισιτηρίων για την πολλά υποσχόμενη Ολυμπιάδα που θα διοργανωθεί σε 2 χρόνια στη βρετανική πρωτεύουσα.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν ανάλογα με το άθλημα ενώ συνολικά αναμένεται να διατεθούν 8,8 εκατ. εισιτήρια με τα 2/3 αυτών να διατίθενται σε τιμές κάτω των 50 ευρώ.
Σκοπός των διοργανωτών είναι να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στις κερκίδες και για τον λόγο αυτό και με δεδομένη την οικονομική στενότητα που ταλανίζει τον πλανήτη, περίπου 2,5 εκατ. εισιτήρια θα διατεθούν σε τιμές κάτω των 20 ευρώ.
Πρωτοπόροι όπως πάντα οι Λονδρέζοι δημιούργησαν μια σειρά από ιδιαίτερα ευφυείς τεχνικές marketing με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις. Πιο συγκεκριμένα, ειδικές εκπτώσεις θα γίνονται σε όσους είναι κάτω των 16 ετών ή άνω των 60 ενώ με ιδιαίτερη ευαισθησία θα αντιμετωπίζονται οι επισκέπτες με κινητικά προβλήματα, απολαμβάνοντας εισιτήρια με μειωμένη τιμή, επιλέγοντας την ειδική θέση που μπορεί να φιλοξενήσει αναπηρικό καροτσάκι μέσα στα στάδια και προσκαλώντας έναν ακόμη θεατή χωρίς επιπλέον αντίτιμο.
Στοίχημα των διοργανωτών είναι να αποτελέσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012, τους πιο «ανθρώπινους» αγώνες που έγιναν ποτέ. Να σημειωθεί, πως η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2011 ενώ όσοι εκδηλώσουν από τώρα το ενδιαφέρον τους για την αγορά εισιτηρίων στον διαδικτυακό τόπο των Αγώνων, θα επωφεληθούν από μια σειρά προνομίων, όπως ειδικές εκπτώσεις, άμεση ενημέρωση, newsletters κ.λπ.
Πληροφορίες: http://www.tickets.london2012.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...