Travel Bookstore Το βιβλιοπωλείο που έγινε… ταξιδιωτικό στέκι

9 Απριλίου 2011






Το επί σειράς ετών αγαπημένο βιβλιοπωλείο των ταξιδιωτών και πρώτοαμιγές ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στη χώρα, το Ταξιδιωτικό Βιβλιοπωλείο της Road στο κέντρο της Αθήνας εξαγοράστηκε από την εταιρεία Όραμα, άλλαξε όνομα και έγινε Travel Bookstore.
Υπό τη διεύθυνση πλέον των Εκδόσεων Όραμα, της πρώτης σε πωλήσεις εταιρείας στην Ελλάδα σε χάρτες και ταξιδιωτικούς οδηγούς, το βιβλιοπωλείο ανανεώθηκε, ανακαινίστηκε και άνοιξε ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί παλιούς και νέους πελάτες, διατηρώντας την ήδη τεράστια γκάμα προϊόντων του και εμπλουτίζοντάς την διαρκώς, καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων ταξιδευτών.
Το Travel Bookstore παρέχει εξειδικευμένα ταξιδιωτικά προϊόντα, σεμεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Στο κατάστημα της οδού Σόλωνος 71 θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε χάρτες και ταξιδιωτικούς οδηγούς για κάθε γωνιά του πλανήτη, από όλους τους μεγάλους εγχώριους και διεθνείς εκδοτικούς οίκους. Στη διάθεσή σας είναι ακόμα μία μεγάλη ποικιλία βιβλίων που αφορούν στην ιστορία, στη μυθολογία, στη γαστρονομία κ.ά. κάθε προορισμού.
Στα ράφια του βιβλιοπωλείου θα βρείτε επίσης μία ολοκληρωμένη σειρά με τα πιο γνωστά και δημοφιλή λευκώματα. Το Travel Bookstore θα επιλέξετε ακόμα και για τα δώρα σας, καθώς παρέχει έξυπνες λύσεις και προτάσεις για μικρούς και μεγάλους (GPS, πυξίδες, ημερολόγια κ.ά.).
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Travel Bookstore θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το χάρτη και τον ταξιδιωτικό οδηγό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ του καθενός και καλύπτει καλύτερα τιςανάγκες του ταξιδιώτη!
Πρόσφατα άνοιξε και το "αδελφάκι" του Travel Bookstore στην Ανατολική Αττική με εξίσου μεγάλη ποικιλία προϊόντων και την ίδιαάψογη εξυπηρέτηση. Αγορές, εκτός από τα υποκαταστήματαTravel Bookstore, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και μέσα από το web site του βιβλιοπωλείου www.travelbookstore.gr. Τα πάντα για το ταξίδι από το βιβλιοπωλείο που έγινε…ταξιδιωτικό στέκι.
Εκδόσεις Όραμα23o χλμ. λεωφ. Μαραθώνος, 
διασταύρωση Ραφήνας 
τηλ.: 22940 79816
Σόλωνος 71, 
κέντρο Αθήνας 
τηλ.: 210 3616943
To post δεν είναι διαφημιστικό είναι ενημερωτικό...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...