R H O D O S SECRETS

14 Ιουνίου 2011



  • Για τα καλύτερα cocktails: στο Red Rose, στη Λίνδο. Η συνταγή του mojito είναι «κλεμμένη» από το bar Tiki στη Hawaii!!! (Τηλ. 22440 31515)
  • Για non-smoking περιβάλλον και ιδιαίτερα πρωινά: στο Finn Cafe. (Ακτή Μιαούλη 8, τηλ. 22410 30774, Πλατεία Γαβριήλ Χαρίτου, τηλ. 22410 76627)
  • Ο πιο ρομαντικός γάμος σε ειδυλλιακό περιβάλλον: στο εκκλησάκι του Αγ. Παύλου, στον ομώνυμο κολπίσκο της Λίνδου.
  • Τα καλύτερα χειροποίητα κοσμήματα: στο Amano στη Λίνδο. Η Σίσσυ με μεγάλη φροντίδα «δένει» πολύχρωμες πολύτιμες πέτρες σε ποικιλία σχεδίων. (Τηλ. 6936 750471)
  • Το πιο υγιεινό παγωτό: στο Gelaterie, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Απόλαυση σε light  εκδοχή με plus τα organic smoothies! (Πλατεία Ιπποκράτους 1, Παλιά Πόλη, τηλ. 22410 38925)
  • Το πιο ενημερωμένο βιβλιοπωλείο: το «Δέντρο» στη Νέα Πόλη. (Χιμάρας 14, Νέα Πόλη, τηλ. 22410 20058)
  • Το καλύτερο ηλιοβασίλεμα: από τα ερείπια του ιπποτικού κάστρου στον Μονόλιθο.
  • Η πιο απομονωμένη παραλία: η Αγ. Παύλου ή Αγ. Γεωργίου, στη νότια Ρόδο. Κατεβαίνοντας προς την Κατταβιά, συναντάτε στο δεξί σας χέρι την ερειπωμένη εκκλησία San Marco. Στο παλιό μεταξουργείο που θα δείτε απέναντι, στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο και φτάνετε έπειτα από περίπου 10 λεπτά. Εδώ θα είστε μόνοι ακόμα και τον Αύγουστο!
  • Η πιο νόστιμη ομελέτα: στο καφενείο του Μάικ, στον Μεσαναγρό. Μέχρι η κα Καθολική να σας την ετοιμάσει, ο Μιχάλης θα σας διηγηθεί ιστορίες και έθιμα του τόπου!
  • Για after καταστάσεις: το Χαμάμ στην Παλιά Πόλη θα σας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! (Αισχύλου 26, τηλ. 22410 33242)
  • Πεζοπορικές διαδρομές: απευθυνθείτε στη Walking Rhodes για να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού... on foot! (Τηλ. 22440 31100, www.walking-rhodes.com)
  • Σουβενίρ από τη Ρόδο: ξεφύγετε από τα τετριμμένα και αγοράστε για τους αγαπημένους σας πρωτότυπα χειροποίητα δωράκια από τη Γεωργία και τη Σταυρούλα στο Όνειρο gift shop. (Ερμού 53, Παλιά Πόλη, τηλ. 22410 28565)
  • Manos GoingΑς τα πάρουμε από την αρχή... Επιλέγετε τη Ρόδο γιατί ξέρετε ότι θα βρεθείτε σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τις έντονες στιγμές, τις πολιτισμικές αποκαλύψεις, τον απίστευτο ιστορικό πλούτο και την ιδιαίτερη πολυτέλεια. Αυτά είναι τα γνωστά! Το νησί των ιπποτών, ωστόσο, κρύβει και άλλους μοναδικούς θησαυρούς-εμπειρίες ζωής... Ο Μάνος Σαμπάνης και οι συνεργάτες του υπόσχονται να σας τους συστήσουν. Πώς; Με bus tours στη Λίνδο και όλα τα αξιοσημείωτα μέρη του νησιού, με μια βόλτα στην Κοιλάδα των Πεταλούδων, αλλά και οπουδήποτε αλλού εσείς αποφασίσετε να πάτε! H υπηρεσία που έχουν ήδη εμπιστευτεί οι μεγαλύτεροι stars του Χόλιγουντ, ερχόμενοι στη Ρόδο, δεν είναι άλλη από το Luxury Bus, που τώρα διατίθεται για όλους και υπόσχεται άνετο ταξίδι, ασφαλή μετακίνηση και φυσικά ανυπέρβλητη πολυτέλεια, σε 20 θέσεις! Το Manos Going, όμως, δεν σταματά εδώ: Κρουαζιέρες σε Λίνδο, Σύμη, Πανορμίτη και Μαρμάρι, ακόμη και swimming trips στις καλύτερες παραλίες της Ρόδου, με ένα τηλεφώνημα «έρχονται» ακόμη πιο κοντά. Όσο για τους πιο aggressive χαρακτήρες, μην χάσετε την ευκαιρία να επιδοθείτε σε scuba diving εμπειρίες αλλά και safari διαδρομές! Plus: Η pet friendly φιλοσοφία!
Hotel Belair, Λεωφ. Ηρακλειδών
Τηλ.-fax: 22410 25418
manosgoing.travel@gmail.com
Ρόδος Παλιά Πόλη 2009

 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΡΟΔΟ & ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!!

2 σχόλια:

Mona Trixa είπε...

Μακάρι να είχα ενημερωθεί με κάποιο σαν και το παραπάνω ποστ όταν είχα επισκεφθεί και εγώ την Ρόδο προ μερικών ετών...
Προφανώς ο καθένας που πάει στην Ρόδο (ή σε κάθε άλλο προορισμό) τον βλέπει διαφορετικά, αναλόγως το πόσο ενήμερος είναι, τι προσδοκίες έχει, "που θα πέσει" κλπ

Επίσης μόλις συνειδητοποίησα, διαβάζοντας την περιγραφή σας περί "ταξιδιωτικής μνήμης", πως και εγώ έχω το ίδιο θέμα με τα ταξίδια (όχι πως είμαι δα και τόσο πολυταξιδεμένη, λέμε τώρα)...
Θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω ανάλογα, γιατί η μνήμη είναι όλα όσα είμαστε.

Elena είπε...

Σίγουρα όλοι έχουμε αναμνήσεις αλλά είναι φορές που οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, και αυτές χρειαζόμαστε να βοηθηθούμε όταν ξαναπάμε κάπου, αλλά και να βοηθήσουμε....Σου εύχομαι όταν ξαναπάς στη Ρόδο να σε έχει βοηθήσει έστω και λίγο το post...Καλά ταξίδια και αν φτιάξεις blog στείλε μήνυμα!!!

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...