ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑΞΙΔΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

20 Οκτωβρίου 2010


Γνωρίζοντας  τις μέρες που θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τις αεροπορικές εταιρείες και τις τιμές που προσφέρουν στα παρακάτω site:
 http://www.illicotravel.com/- εξαιρετική μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης αεροπορικών πτήσεων (στα γαλλικά)

 http://www.bravofly.com/vg1/flights.do– πολύ καλή μηχανή αναζήτησης φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων.

http://www.easyjet.com/ – Η διασημότερη, πλέον, εταιρία low-cost!

http://www.liligo.com/   – Γαλλική μηχανή αναζήτησης συμβατικών και low-cost εταιριών.

http://www.voyagermoinscher.com/– Εξαιρετική μετά-μηχανή αναζήτησης που συγκρίνει 6 μηχανές αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων.

Ελληνικές εταιρίες:

http://www.aegeanair.com/ - Το site της Aegean.

http://www.olympicairlines.com/ - Το site της Ολυμπιακής.

Η κράτηση μπορεί να γίνει απευθείας στο site τους μέσω πιστωτικής κάρτας.Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, βγάλτε μια προπληρωμένη πιστωτική κάρτα. Δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα και δεν κινδυνεύουν οι συναλλαγές σας στο ίντερνετ, διότι κάθε φορά προπληρώνετε (στην κάρτα) τα ποσά που θα ξοδέψετε. Τέτοιες κάρτες, απ’όσο ξέρω, δίνουν η Τράπεζα Κύπρου, η Τράπεζα Πειραιώς, κ.α.Μόλις κλείσετε και πληρώσετε το εισιτήριό σας, θα σας έρθει με e-mail η επιβεβαίωση της κράτησής σας. Τυπώστε την 2 φορές και βάλτε την σε ένα πλαστικό ντοσιέ που από δω και πέρα θα αποτελεί τον «Φάκελο Ταξιδιού». Καλό θα ήταν να τυπώσετε και τους ειδικούς όρους της αεροπορικής εταιρίας, ώστε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (π.χ. καθυστερήσεις, ακύρωση πτήσεων, κ.α) να ξέρετε τι να διεκδικήσετε.Οι περισσότερες εταιρίες σας προτείνουν και κάποια ταξιδιωτική ασφάλιση, είναι μεν προαιρετική αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαία.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...