Ξενοδοχεία... διαφορετικά από τα άλλα!!(Part II)

6 Φεβρουαρίου 2011

Το "Propeller Island City Lodge" του Βερολίνου, είναι πρωτοπόρο σε αυτόν τον τομέα. Με 30 παράξενα δωμάτια, ένα από τα οποία μοιάζει με μια ζωντανή μεσαιωνική πόλη, γεμάτη χρώματα και με το κεντρικό κρεβάτι του να μοιάζει με κάστρο!
Σ' ένα άλλο δωμάτιο, τα έπιπλα είναι καρφωμένα στο… ταβάνι, άλλο έχει φέρετρα αντί κρεβατιών ή -εναλλακτικά- κελιά λιονταριών, ενώ υπάρχει και δωμάτιο που μοιάζει με φυλακή.


Το "Jules' Undersea Lodge", που πήρε τ' όνομά του από τον Ιούλιο Βερν, το οποίο βρίσκεται στο νησί Key Largo των ΗΠΑ, ήταν στο παρελθόν υποθαλάσσιο εργαστήριο.


Το ξενοδοχείο στο όμορφο αυτό νησί της Florida Keys, με τους κοραλλιογενείς υφάλους, τα ναυάγια και τον τεράστιο πλούτο της θαλάσσιας ζωής, απαιτεί από όσους θέλουν να μείνουν εκεί να είναι δεινοί κολυμβητής, αλλά και να γνωρίζει τα μυστικά της …υποβρύχιας κατάδυσης, καθώς για να φτάσει κάποιος στο δωμάτιό του πρέπει να πάει… υποβρυχίως!



Παρεμφερές είναι και το «Poseidon Undersea Resort», στα νησιά Φίτζι. Βρίσκεται δέκα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!


Στα Woodlyn Park Motels, στη Νέα Ζηλανδία, ο επισκέπτης μπορεί να περάσει τη νύχτα του σε κάποιο βαγόνι τρένου του 1950 ή να νιώθει πως "πετάει" μ' ένα αεροπλάνο τύπου Bristol Fighter. Για τους πιο ρομαντικούς και θαυμαστές του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, υπάρχει σπίτι-αντίγραφο μ' αυτό των χόμπιτ, χτισμένο στην άκρη του βουνού.


Το ξενοδοχείο "Costa Verde" προσφέρει τη σουίτα "727 Fuselage". Πρόκειται για ένα Boeing 727-100 του 1965, που μοιάζει να έχει καταπέσει στη ζούγκλα της Κόστα Ρίκα και να βρίσκεται εκεί αφημένο.




Στο πανέμορφο Άμστερνταμ ένας ευφυής καλλιτέχνης πήρε κάτι περίεργες πορτοκαλί κάψουλες, οι οποίες στη δεκαετία του '70 χρησιμοποιούνταν ως μηχανήματα για την άντληση πετρελαίου, και τις μετέτρεψε σε δωμάτια φιλοξενίας του "Capsule Hotel". Μάλιστα, για τους λάτρεις του Τζέιμς Μποντ, μια από αυτές τις κάψουλες έχει μετατραπεί σε σκηνικό της ταινίας "The Spy Who Loved Me", περιμένοντας τον δικό της κατάσκοπο να την κατακτήσει.


 
 
Το πιο μικρό ξενοδοχείο του κόσμου

Πρόκειται για το πιο μικρό ξενοδοχείο του κόσμου που έχει όλες τις ανέσεις, προσωπικό να σας φροντίζει κλπ. Μόνο που ειναι ενα μικρό τροχόσπιτο. Βρίσκεται στο Λονδίνο και κάθε βράδυ θα παρκάρει έξω και απο ένα διαφορετικό μνημείο της πολης για να χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους ενοίκους του. Εξω πάντα θα σας περιμένει το προσωπικό για να σας εξυπηρετήσει...



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tαξιδέψατε???
Συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο και να έχετε έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...